بطور کل ژنراتور گازسوز چیست و چه تفاوتی با دیزل ژنراتور دارد؟

در موتورهای برق با سوخت فسیلی بطور کل سه قسمت اساسی وجود دارد. ( در مقاله کوبله موتور ژنراتور مفصل شرح داده شده است ) ولی اینجا جهت یادآوری نیم نگاهی به آن می اندازیم .
1 - قسمت موتور که نوع سوخت تعیین کننده است که موتور دیزلی داشته باشیم و یا با سوخت گاز که موتور گازسوز نامیده میشود.
2 - ژنراتور : اصولا ژنراتور فرقی برایش ندارد که به وسیله چه نیروی چرخانده میشود ، مهم چرخیدن یا به چرخش در آمدن ژنراتور میباشد با چرخش یا دور ثابت .....
3- اتصال ( کوبله ) و تجهیزات جانبی شامل تابلوهای کنترل و فرمان و قدرت که وظیفه روشن و خاموش کردن موتور و کنترل تمام قسمتها آن را بر عهد دارد ، حتی در شرایط بد کاری وظیفه چکاپ را دارد تا هر گونه مشکلی که بوجود می آید را ببیند و فرمان خاموش کردن سیستم را بدهد ، تا برای سیستم مشکل اساسی بوجود نیاید.
پس اختلاف دیزل ژنراتور و ژنراتور گازسوز فقط در موتور آنهاست که عنوان قدرت دوار را دارد ، موتور دیزلی با سوخت گازوئیل و موتور گاز سوز با سوخت گاز ، حال میتواند این گاز نیز به چند دسته تقسیم شود.
با سوخت گاز طبیعی CNG
با سوخت گاز مایع LPG
و یا با سوخت بیوگاز
باشد . نکته : هیچ موتوری دیزلی یا گازی وجود ندارد که دوگانه سوز باشد ، بلکه فقط میتواند ترکیبی سوز باشند و یا به ترکیبی سوز تبدیل شود ، که این اصل نیز برای موتورهای دیزلی مصداق دارد ، چرا که هزینه سوخت گازوئیل بسیار بالاست ، پس گاز به کمک گازوئیل می آید و از طریق منیفول هوا گاز به سر سیلندر تزریق شده و کمک شایانی به پایین آمد میزان سوخت گازوئیل مینماید ، که اصولا در بار ثابت تناسب به نسبت 30 به 70 میرسد و البته در شرایط مختلف بارگیری از سیستم و نوع مصرف کننده ها این تناسب متغیر خواهد بود تا جایی که احتمال 70 درصد گازوئیل و 30 درصد گاز بشود درست عکس زمانی که بار یکدست و بدون هیچگونه بار ضربه ای و یا بار راکتیو میباشد. باید بگوئیم که این مورد بتنهایی یک بحث بسیار تخصصی بوده و باید در فرصت مناسب و در مقاله ای مجزا و مختص به خودش به شرح آن و نحوه عملکرد آن بپردازیم.
پس ژنراتور گازسوز یا به عبارتی همان ژنراتور گازی ترکیبی است از یک موتور گازسوز و یک ژنراتور که برای تولید برق استفاده می شود. این نوع موتور برق با سوخت گاز که از طریق خط گاز وارد موتور شده و توسط میکس کننده هوا و گاز سوخت موتور را تامین میکند ، هرچند که نوع گاز نیز میتواند گاز طبیعی CNG یا گاز مایع LPG باشد در موتور استفاده گردد و سازنده موتور نوع استفاده را تعریف کرده است.در کل درست مانند موتور بنزینی و با ایجاد احتراق در سیلندرهای موتور روشن شده و عامل آن است که خروجی موتور را به انرژی مکانیکی دوار تبدیل کرده و باعث ایجاد چرخش شفت موتور گردد.( این امر در تمام موتورها مشترک است )
و با اتصال ( کوبله) موتور به ژنراتور (آلترناتور) سبب چرخاندن ژنراتور شده و در نهایت برق تولید می شود.
بطور خلاصه با ترکیب یک موتور گازسوز و یک ژنراتور، یک موتور برق یا ژنراتور گازسوز ساخته می شود که برق تولید می کند. این روال چه در ژنراتور گازسوز صنعتی و چه در یک ژنراتور خانگی یکسان است.
قیمت ژنراتور گازسوز یا به عبارتی قیمت موتور برق گازسوز بسته به قطعات، امکانات و قدرت و تجهیزات و از همه مهمتر برند آن که متفاوت است بستگی دارد.
البته شما می توانید با مشاوره با کارشناسان ما نسبت به خرید ژنراتور گازسوز دست دوم مناسب کار خود مشورت گرفته و نسبت به خرید ، اجاره و یا اجاره بشرط تملیک اقدام نمایید.

a1 a2

اگر برندهای جهانی این مولدهای برق را بخواهیم معرفی کنیم :
همانطور که در بالا و مقاله کوبله توضیح داده شد قسمت اول و مهم و اساسی ژنراتورهای گازسوز موتور میباشد در صنعت موتور سازی جهان می توان به این برندها اشاره کرد:
موتور گازسوز کاترپیلار ، موتور گازسوز mtu ، موتور گازسوز کامینز ، موتور گازسوز گاسکور ، موتور گازسوز دوسان ، موتور گازسوز ام وی ام (MWM) و دویتس ام وی ام و موتور گاز سوز مان ساخت آلمان و پرکینز انگلستان را میتوان نامبرد ، در نظر داشته باشیم که این نوع موتور صنعتی با سوخت گاز دو نوع جاده ای و زمینی دارد البته موتور گاز سوز اسکانیا و یا اویکو نیز در دسته موتورهای صنعتی با سوخت گاز هستند از نوع جاده ای که بیشتر روی ماشین آلات صنعتی و کامیون و اتوبوس ها استفاده میشوند.
نکته : موتورهای جاده ای دور موتور متغیری دارند و با پدال گاز میزان سوخت و دور موتور کنترل میشود و در واقع موتور با کلاج به گیربکس متصل ( کوبله) شده است ، در اینجا سوخت به موتور تزریق و به انرژی مکانیکی چرخشی تبدیل میشود که قدرت به گیربکس منتقل شده و عامل حرکت میباشد. با توضیح این نکته بسیار مهم در این زمینه موتورهای جاده ای و زمینی فقط ثابت بودن و متغیر بودن دور موتور متفاوت هستند ، در موتورهای جاده ای دور موتور توسط پدال گاز بالا و پایین میشود . اما در موتورهای زمینی مخصوصا موتور ژنراتور که باید دور موتور ثابت باشد که بستگی به نوع ژنراتور دارد ولی امروزه استاندارد 1500 دور میباشد ، و ثابت نگهداشتن دور موتور توسط گاورنر و اکچیویتور و کنترل آن برای 1500 دور توسط پیک آپ و فرمان به گارنر جهت تزریق سوخت توسط اکچیویتور که حکم پدال گاز را دارد انجام میشود البته بدون آنکه دور موتور تغییر کند ، سوخت تزریق شده ولی دور موتور به هیچ عنوان بالا یا پایین نمی شود ، که اکر این اتفاق یعنی در دور موتور تغییری صورت پذیرد در واقع فرکانس بالا و پایین می شود و اگر فرکانس کم و زیاد شود به مصرف کننده ها آسیب جدی وارد خواهد شد ، ( فرکانس ثابت 50 میباشد ) ..
موتورژنراتورهای جدید با دور 1500 در دقیقه فرکانس 50 هرتز را تحویل ، و با دور 1600 فرکانس 60 هرتز را تحویل خواهند داد. به این نکته هم توجه کنیم که تمام این موارد دور ژنراتور و فرکانس که ارتباط مستقیم لا هم دارند در دفترچه راهنمای ژنراتور و گاهان بر روی پلاک ژنراتور درج میشود که متخصصین ما هنگام نصب و کوبله و تنظیمات تمام این موارد را مد نظر دارند.

حال که در مورد مبحث موتورها با سوخت فسیلی گاز به این نقطه رسیدیم باید بدانیم :
موتور ژنراتور گازسوز ، یک موتور دارد. بجز موارد استثناء که همیشه و تمام موارد استثناء وجود داشته دارد.
اما در مورد موتور این استثناء را کمپانی کاترپیلار بوجود آورده است ، بطوری که یک موتور ژنراتور از دو موتور و یک ژنراتور تشکیل شده و این مهم اینگونه رقم خورده است که دو موتور بصورت سری و پشت سرهم با هم کوبله شده اند ، شفت انتهای میلنگ موتور اول به شفت سر موتور دوم وصل شد و هر دو موتور قدرتهای خود را با هم به اشتراک گذاشته و شفت ته موتور نیز با یک ژنراتور کوبله شده است ، بطور مثال دو دستگاه موتور 3412 برند کاترپیلار پشت سر هم قرار گرفته و با هم یکی شد و در واقع یک موتور با قدرتی معادل جمع قدرت هر دو موتور ، پس ژنراتور مناسب این موتور که تیپ موتور از 3412 به 3424 تبدیل شده معادل جمع دو موتور میباشد ، دو تا یک مگاوات معنا گیگاوات ، پس ژنراتور مناسب نیز دو مگاواتی خواهد بود . حال که با بالا بردن قدرت با موتوری که یکی شده اند و با کوبله کردن ژنراتور مناسب برای بدست آوردن بار با واحد کیلووات خروجی ژنراتور حاصل این فرایند بوده است.
نکته اینجاست که این تکنولوژی ادقام دو تور و یک ژنراتور که توسط کمپانی صورت پذیرفته هم در موتورهای دیزلی و هم در موتورهای گازسوز انجام شده است ، دو موتور قدرتهای خود را با هم به اشتراک گذاشته و خروجی بالاتر را تحویل خواهد داد ولی باز هم این دو موتور یکی میشوند و قدرت واحد برای انتقال دارند. پس باز هم این موتور ژنراتور از یک موتور تشکیل شده و یک ژنراتور ، که در نهایت عمکرد موتور ژنراتور گازسوز با هدف با تولید انرژی مکانیکی از سوخت فسیلی بوسیله موتور و تبدیل انرژی مکانیکال حاصل شده به انرژی الکتریکی توسط یک ژنراتور مناسب و متناسب با قدرت موتور خواهد بود . هر چه این تبدیل قدرت بیشتر باشد سوخت بیشتری را طلب میکند بطور متوسط با سوختن یک متر مکعب در یک ساعت انرژی الکتریکی حاصل شده معادل 4 الی 4.5 کیلووات خواهد بود که این اختلاف نیم کیلوواتی نیز تماما به راندمان موتور مورد استفاده مرتبط است ،
بهتر است بدانیم که بهترین راندمان خالص حدود 43.5 الی 44 درصد است .
نکته مرتبط با ترکیب قدرت و اصول درست آن استفاده از سیستم پارالل است ، درست است که نمونه قبلی دو موتور و یک ژنراتور همزمان با هم یک دستگاه واحد را در اختیارمان قرار داد ، ولی اصولی و استاندارد تر است که از سنکرون کردن یا پارالل کردن استفاده کنیم بدون محدودیت ، در حالی که ترکیب دو موتور و یک ژنراتور نهایت ترکیب بوده و دیگر بالاتر نخواهد رفت ، حتی از نظر هزینه نیز حدود معادل خواهد بود چرا که دو دستگاه موتور بهای خود را دارد و بهای ژنراتور نیز حدود دو برابر شده چراکه قدرت آن نیز دو برابر شده است.
در سیستم پارالل کردن موتور میتوان ده دستگاه و حتی بیشتر را کنار هم گذاشت و تمام دستگاه ها را پارالل کرده و انرژی حاصل از مجموعه موتور ژنراتورها را از یک باس مرکزی تحویل گرفت.
بهتر است به مبحث اصلی برگردیم و شناخت خود را از موتورهای با سوخت گاز را تکمیل و تکمیل تر کنیم.
در مورد موتورهای گازسوز باید بدانیم که کارخانه سازنده این موتورها ، تولید موتور را بر اساس ورود چه سوختی تهیه و تنظیم کرده است ، این سوخت ها متوانند از نوع گاز طبیعی CNG یا همان گاز شهری باشد و هم میتواند از نوع گاز مایع LPG باشد ، که این نوع با قابلیت ذخیره و نگهداری شونده نیز میباشد است و گاها کارخانه تولید موتور ، موتورهای با سوخت بیوگاز برای سوخت موتور تعریف کرده اند که این نوع گاز توسط زباله های مدفون شده ، البته با سبکی مدفون میشوند و طبق نقشه و برنامه خاصی که گاز حاصل شده جهت رسیدن به موتور مسیری طراحی شده را طی میکند و بهترین دوست محیط زیست میباشد. این نوع نیروگاه با سوخت بیوگاز کاریست فوق تخصصی و زمانبر ، ولی زمانی که به بهره برداری برسد ، آلایندگی بیمار پایین و هزینه سوخت نیز در حد صفر میباشد ، در دنبا از این نوع نیروگاه خاص داریم که شهری را برق میدهد
پس هر کدام از سوختهای فوق که باشد در این مرحله دیگر تفاوتی نداشته و ندارد چرا که سوخت به سیلندرهای موتور، رسیده و توسط جرقه تولید شده توسط شمع ایجاد احتراق می کند و در نهایت روشن شده و روشن میماند که وظیفه خود را که تولید انرژی مکانیکی دوار است را انجام دهد ، حال نوبت ژنراتور است که قدرت تولید شده را از موتور تحویل بگیرد توسط شفت انتهای میلنگ و این شفت موتور وصل یا کوبله شده است به ژنراتور (آلترناتور) و ژنراتور را بحرکت در میاورد ، حرکتی با ثبات دور در دقیقه مهمترین عامل جهت تبدیل انرژی از مکانیکال به الکتریکال یا همان برق خواهد بود ، تمام این مراحل برای به دست آوردن این انرژی است که این روزها بسیار حیاتی شده برای انسان و انرژی مادر است برای صنایع سبک و سنگین و بیس اصلی برای ماینرها و تولید ارزهای دیجیتال ، مخصوصا بیت کوین .......

a3

در این گروه مهندسی در حد بضاعتمان و تا آنجا که توانسته ایم سعی کردیم که آشنایی نسبتا مفید و خوبی را برای عزیزان صنعتگر و همه کسانی که به نوعی با این صنعت دستی در کار دارند را ارائه کنیم ، و بعنوان آخرین نکات در مورد ژنراتور گاز سوز یا همان ژنراتور گازی :

توجه داشته باشیم که سیستم و شبکه برق ایران بگونه ای طراحی شده که فرقی در محل تولید ندارد ، تنها تفاوت در محل تولید شرایط محیطی و گرما و سرما و عبور خط لوله گاز است.
چراکه شما در جنوب ایران تولید کنید و در شما ایران مصرف داشته باشید ، فقط مقوله ترانسفر مطرح است که سیستم هر وند پیر و کهنه شده ولی باز هم این توانایی را دارد.
و نکته بعدی آنکه با گسترش شبکه توزیع برق در تمامی نقاط کشور وابستگی به این منبع انرژی غیر قابل انکار است. لذا جهت جلوگیری از خسارات ناشی از قطع برق شبکه سراسری در تمامی مراکز اداری، تجاری و مسکونی و همچنین تولیدی باید از سیستم پشتیبان برق اضطراری استفاده شود.و امروزه بعنوان یک قانون در برجهای مسکونی و کارخانه های صنعتی تعریف شده است.
به همین منظور استفاده از دیزل ژنراتور یا ژنراتورهای گازسوز به عنوان یک سیستم جهت تامین برق اضطراری به متقاضیان گرامی پیشنهاد می گردد. که در اینجا به توضیح کامل سیستم گازسوز یا همان ژنراتور گازی را پرداختیم و آنرا در حد امکان کامل و کاملتر خواهیم نمود.
ولی در بحث برق اضطراری با تمام دانش و تجربه برای ساعت کار کوتاه پیشنهاد ما بطور حتم سیستم دیزلی است چرا که وقتی بحث اضطرار پیش میاید تمام موارد اضطراری را باید در نظر گرفت و مهمترین و مهمترین آن مبحث سوخت و ذخیره آن خواهد بود ، چراکه هنگام سیل و زلزله و اتش سوزی و اتفاقات اینگونه گاز قطع شده و دیگر منبع سوخت برای ژنراتور اضطراری وجود ندارد.
ولی گازوئیل را میشود چند بشکه در گوشه ای امن با رعایت نکات ایمنی برای این زمان زخیره کرد .
ولی بهر حال از ژنراتور گازی نیز برای محیط شهری که قطع و وصل شدن برق شبکه و مخصوصا در ماه های پر مصرف معمولی است از پیشنهادهای ما میباشد.
هر چند که یکی از نکات بسیار مهم ظرفیت پ میزان بار باشد. برای برق اضطراری...
ولی اگر دوباره به بحث اصلی برگردیم و اجزاء ژنراتور گازی را بررسی کنیم :
ژنراتور گازی از 3 بخش و یا جزء اصلی تشکیل شده که شامل:
1 - موتور احتراقی با سوخت گاز
2 - ژنراتور مولد برق
3 - شاسی نگهدارنده سیستم بهمراه
تابلوی فرمان و قدرت ، که در این بین مهم ترین بخش آن موتور احتراقی با سوخت گاز طبیعی یا همان CNG می باشد.
این موتور ها همانطور که گفته شد به دلیل دسترسی آسان به سوخت آنها در نقاط مختلف کشور، آلودگی محیطی کمتر، صدای کمتر و هزینه های تأمین سوخت کمتر دارای طرفدار بیشتری نسبت به دیزل ژنراتورها مخصوصا در سیستم های دائم کار یا کانتینیوز می باشند.
برندهای ژنراتور گاز سوز را در بالا مختصر توضیح داده شد ولی باز هم همانطور که میدانیم
موتورهای گاز سوز با قدرت پایین و مطرح در ایران شامل چند برند می باشند که عبارتند از:
موتورهای گاز سوز لوول چین، کامینز، موتورسازان تبریز و دوسان کره و مان آلمان و اسکانیا و پرکینز هستند که باید گفت که کامینز موتور سنگین نیز دارد همچنین دوسان و مان ولی موتور با قدرت پایین از این برندها بازار را بخود اختصاص داده اند.
موتورهای گاز سوز کاترپیلار یا MWM و یا Mtu بیشتر در توان های بالا و نیروگاهی موجود می باشد که نمونه های 500 کاوا و 1 مگاوات و دو مگاوات آن به تعداد زیاد و در صنایع در حال کار می باشد.
موتور های لوول در توان های پائین تا 60 کاوا بیشتر برای مجتمع های مسکونی و تجاری کاربرد دارد با ساعت کار پایین و اضطراری .
نکته : ساعت کار یک موتور اضطراری در سال 250 ساعت استاندارد است.
موتورسازان تبریز بیشتر در دو رنج 30 کاوا و رنج 60 کاوا برای کارگاه های تولیدی مجتمع های مسکونی و تجاری کاربرد دارد.
انواع ژنراتور گازسوز ژنراتور های گازسوز به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
ژنراتورهای با توان پائین تر از 60 کاوا و فشار تغذیه گاز 1⁄4 پوند بر اینچ که در مجتمع های مسکونی و تجاری قابل تأمین است. و نیازی به لوله گاز مستقل ندارند ، بلکه لا همان لوله گاز یک ساختمان که مشعل و یا شوفاژخانه مرکزی دارد کار میکند
در ژنراتورهای با توان بالاتر از 60 کاوا به گاز صنعتی با فشار 2 پوند بر اینچ و بالاتر نیاز است.
در دسته اول که توان کمتر از 60 کاوا دارند دامنه مصرف بسیار وسیع بوده و تمامی مراکز تجاری و مجتمع های مسکونی تا 100 آمپر مصرف برق اضطراری امکان استفاده از این سیستم را دارند و چون فشار گاز شبکه شهری 1⁄4 پوند است و این توان قابل راه اندازی می باشد. در این مدل ها دو نوع شاسی داریم.
یک نوع شاسی باز یا همان ساده است که هیچ پوشش عایق صوتی بر روی ژنراتور ندارد و صدای آن بالای 85 دسی بل بوده و موجب آسیب و آزار برای افراد در محیط شهری و مسکونی که در مجاورت دستگاه می باشند که در نتیجه باید در اتاق های جداگانه یا در پشت بام و پارکینگ نصب گردد.
ولی ما غالباً روی ژنراتورهای گازی از پوشش عایق صوتی یا همان کنوپی استفاده می کنیم که صدا را به زیر 85 دسی بل ذو بیشتر از 65 دسی بل میرسانیم مگر در شرایط خاص که سوپر سایلنتها توانایی آن را دارند که تا ،45 یا 50 دسیبل بمی رساند و منجر به کاهش چشم گیر صدای تولیدی و همچنین زیبائی بصری دستگاه می شود که در این حالت امکان نصب راحت دستگاه در محیط های عمومی وجود دارد و به دلیل بسته بودن کامل قسمت های ژنراتور خطر آسیب رسیدن به افراد وجود ندارد.
تابلو برق ژنراتور گازی
از نظر سیستم فرمان و انتقال برق تولید شده توسط ژنراتور گازی، دو نوع تابلو برق برای این ژنراتورها موجود است:
نوع اول تابلوی دستی می باشد که فرامین روشن و خاموش شدن را از طریق دستی و اپراتوری دریافت می کند که ما آن را پیشنهاد نمی کنیم. مگر در شرایط خاص و وجود اپراتور حرفه ای
نوع دوم تابلوی تمام اتوماتیک می باشد. در این تابلوها ژنراتور بلافاصله پس از قطع برق شبکه اصلی، فرمان استارت می گیرد و ژنراتور گازی پس از روشن شدن برق را از طریق تابلو به مصرف کننده انتقال می دهد و پس از وصل برق شهر ژنراتور گازی فرمان خاموش گرفته و برق توسط کلید چنج اور (Change Over) از روی ژنراتور برداشت شده و به شبکه برق شهر وصل می گردد. این نمونه توسط این شرکت در آب و فاضلاب تهران و نمونه 200 کاوایی دوسان بصورت تمام اتوماتیک در بیمارستان سوانح سوختگی نصب و راه اندازی شد.
تابلوی اتوماتیک یا همان تابلوی چنج اور می تواند طی کمتر از 10 ثانیه برق اضطراری از طریق ژنراتور را جایگزین برق شبکه اصلی شهر نماید.
میزان مصرف سوخت درژنراتورهای گازی چقدر می باشد؟
میزان مصرف سوخت در ژنراتور های گاز متغیر بوده و به 3 فاکتور توان ژنراتور، بار تحمیل شده به ژنراتور و استانداردهای موتور احتراقی از لحاظ راندمان مصرف سوخت وابسته است.
به عنوان نمونه یکی از ژنراتور های گازی پر کاربرد که دارای توان 30 کاوا می باشد و ساخت شرکت موتور سازان تبریز است در حالت توان اضطراری 33 کاوا خروجی دارد و مصرف گاز آن در این حالت به 13 متر مکعب گاز در ساعت با فشار 1/4 پوند براینچ (PSI) می رسد. در حالت 0.75 توان اضطراری 10.6 متر مکعب برساعت و در حالت %50 توان اضطراری آن 8.3 متر مکعب بر ساعت است که نشان دهنده تأثیر بار تحمیلی به ژنراتور بر مصرف گاز ژنراتور می باشد.
و یا بطور میانگین برای یک ژنراتور گاز سوز با قدرت خروجی یک مگاوات چیزی حدود 250 متر مکعب در ساعت مصرف گاز دارد .
این محصولات مانند دیگر موتور ژنراتور ها دارای کاربری های متعددی بوده، اما به تازگی میزان درخواست ژنراتور گازی برای ماینینگ یا ماینر افزایش چشمگیری داشته است. لذا از آنجایی که میزان برق مصرفی در هزینه های تولید یا ماین ارز های دیجیتال نقش موثری دارد، لذا گروه مهندسی برق . صنعت . دیزل ضمن راه اندازی چندین پروژه مرتبط و اجرای پروژه های جدید بر آن شد تا مقاله کاملی در زمینه ژنراتور برق ماینر یا ژنراتور برای ماینینگ ارز دیجیتال تنظیم نماید.
کارفرمایان عزیز می توانید با مطالعه این مقاله به صحیح ترین نحوه ممکن ژنراتور مورد نیاز خود را تهیه نمایید یا با مشاورین فنی ما در این زمینه مشورت نمایید.
لطفا جهت دریافت کاتالوگ، مشخصات فنی و لیست قیمت ژنراتور گازی، در منوی بالای صفحه روی برند مورد نظر کلیک نمایید.
و در صورت نبود کاتالوگ موتورهای خاص تا جای که بتوانیم در خدمتتان هستیم.
نکته : مشاوره و همراهی کارفرمایان عزیز تا جایی که برای این گروه مهندسی هزینه نداشته باشد ، پس برای شما نیز بدون هر گونه هزینه خواهد بود.
با گروه مهندسی برق . صنعت . دیزل
تماس بگیرید.